Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Experts in triathlon  |  Snabb leverans och fri frakt vid order över 750:-

Varukorgen är tom

HEM / KLÄDER & SKOR / CYKELKLÄDER / Cykelbyxor / CASTELLI VELOCISSIMA 2 BIB

Castelli Velocissima 2 är bib shorts för kvinnor som ligger i Castellis mitten segment. Dessa cykelbyxor är idealiska för en längre åktur, men också för kortare träningspass på ungefär en timme. Det använda Endurance Evolution-tyget ger en fin matt yta, har en hög grad av elasticitet och ger en bekväm kompression. Detta gör passformen perfekt och benmusklerna stöds bättre. Tack vare mesh hängslen sitter dessa cykelbyxor perfekt på plats och andningsförmågan ökas. Hängslena kan dock kännas lite hårda när du drar dem över axlarna. Lyckligtvis avtar detta när du är i cykelpositionen.Benen på Castelli Velocissima 2 har en grov yta som är försedd med silikonremsor. Detta ökar bärkomforten och håller även denna del av shortsen perfekt på plats. På baksidan av benen sitter reflexer, vilket ökar synligheten i mörka förhållanden. Så det inte saknas extra säkerhet. Som grädde på moset är Castelli Velocissima 2 utrustad med den damspecifika KISS Air2-sittdynan, så att du kan sitta bekvämt i sadeln under lång tid.Tekniker

Castelli Kiss Air2 sittdynaCastelli Kiss Air2-dynan har en ny design för ännu mer komfort på cykeln. Sittdynan är tillverkad av ett skum med hög täthet och ett mjukt toppskikt så att du inte har för mycket besvär under en lång cykeltur. Materialet är helt sömlöst och sträcker sig bra för att få så lite friktion som möjligt. För att ge dig rätt dämpning på rätt ställen har dynan klippts i olika tjocklekar och dynan har en anatomisk passform.

KONTAKT

Strandvägen 53

591 45 Motala

Telefon: 0708-79 32 86

E-post: lena@lewasport.se

Experts in triathlon

© LeWa Sport  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart
®