Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Experts in triathlon  |  Snabb leverans och fri frakt vid order över 750:-

Varukorgen är tom

Om du var tvungen att välja en serie av HED-produkter som är den snabbaste, mest mångsidiga och mest prisvärda, är det vår älskade Jet Plus-linje. 
Plus-fälgteknologin är nästa utveckling av vår  C2-fälg och har en 25 mm bred profil. Detta ger en mängd fördelar, inklusive bättre aerodynamik, hantering och styvhet, tillsammans med ökad däckvolym för förbättrad körkvalitet och rullningshastighet. Åkare överallt väljer fetare däck, och våra Plus fälgar passar perfekt.

Jet Plus är idealisk för nästan alla typer av cykling - road race, kriterium, triathlon, Gran Fondo eller vad du än kan tänkas åka. 
Stabilitetskontroll resulterar i stabil hantering och en stor dos Speed. 
Jet Plus kan användas som ett par som passar fram / bak, eller i kombination med andra fälgar. Detta hjul finns i antingen en standardbyggnad med 18  ekrar fram och 24  ekrar bak, eller en stallionbyggd med 20 f ekrar fram och 28  ekrar bak. Stallion-byggda är styvare och är idealisk för starka ryttare eller tyngre cyklister.

KONTAKT

Strandvägen 53

591 45 Motala

Telefon: 0708-79 32 86

E-post: lena@lewasport.se

Experts in triathlon

© LeWa Sport  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart
®