Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Experts in triathlon  |  Snabb leverans och fri frakt vid order över 750:-

Varukorgen är tom

MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det optimerar skyddet vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet, vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.TS+ Turnfit System ger säker passform som hjälper dig hålla fokus och den kan enkelt justeras med en hand, även när du cyklar, för att få optimal komfort. 20 ventilationskanaler och vadderade kuddar ger skönt luftflöde runt huvudet och maximal komfort.Petit MIPS's minimalistiska konstruktion ger en låg vikt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den är så lätt och skön att den knappt känns på ditt huvud.Slå på det integrerade bakljuset när det blir mörkt för att säkerställa att andra trafikanter ser dig.Integrerat insektsnät håller flugor och småkryp borta från huvudet vilket gör det lätt att fokusera på vägen framför.Produktinformation

Petit MIPS är en pålitlig och mångfunktionell hjälm för unga cyklister. Att hjälmen är superskön och lätt gör den perfekt när du cyklar till skolan, kör MTB och allt som kan hända där emellan. Petit MIPS är designad för unga cyklister som vill cykla var som helst, och den klassiska stilen och funktionaliteten är lånad från Compact DLX. För att säkerställa maximal säkerhet har hjälmen MIPS-teknologi och är gjord i högpresterande EPS-skum som effektivt sprider islagskrafter vilket betyder att den ger ett pålitligt skydd var du än cyklar.När det är varmt ute drar 16 ventilationskanaler in luft i hjälmen och ger svalka och bidrar till att kunna hålla fokus på vägen, med vadderade kuddar och en mycket lätt konstruktion blir hjälmen så skön att den knappt känns på huvudet.

KONTAKT

Strandvägen 53

591 45 Motala

Telefon: 0708-79 32 86

E-post: lena@lewasport.se

Experts in triathlon

© LeWa Sport  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart
®